Sitemizden daha etkili faydalanabilmeniz iCin hemen Uye olun!

Sohbet, Arkadaşlık, Aşk, Sevgi ...

Türkçe English France Germany Italy Spain Suudi Arabi China Rusia Japan Greek Portugal

Oturum Aç |  Kayıt Ol

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 8 ileti ] 

Çar Ekm 22, 2008 3:13 pm

Dünyayı sarsan UFO görüntüleri
Yönetici
Yönetici
Kullanıcı avatarı
Takım: Beşiktaş

Bu Konuyu Paylaş:
| More
Resim

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, bu görüntüler istanbul'da çekildi. Gece bekçiliği yapan Yalçın Yaman, 2,5 saati bulunda uzunluktaki görüntüleri çeken kişi... Yaman'ın görüntüleri, büyük ses getirdi. Şimdi dünyanın önde gelen UFO uzmanları, İstanbul'da Mayıs-Haziran ayları arasında çekilen 'UFO' görüntülerini tartışmak üzere toplanıyor.
İstanbul'daki Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi tarafından incelenen görüntüler şimdi İngiliz ve Amerikalı UFO uzmanları tarafından inceleniyor.
İngiliz UFO Data Magazine dergisi yetkililerinden Russel Callaghan, Sirius merkezi tarafından ellerine ulaştırılan görüntüler hakkında, 'Görüntüler kesinlikle gerçek' diye konuştu.

Görüntülerin sahibi Yaman ise o andaki heyecanını şöyle anlatıyır: 'Onları çeşitli kereler kameraya aldık. Gördüğüm şeylerden dolayı çok heyecanlıyım ve dünyanın UFO'ların varolduğundan haberdar olmasını istiyorum' diye konuştu.

25 Ekim'de İngiltere'de düzenlenecek olan UFO Data Magazine'nin yıllık toplantısında ana gündem maddesi olacak olan görüntüleri inceleyen Sirius uzman Hakan Akdoğan da, 'Filme alınan nesneler kesinlikle inşa edilmiş yapılar, üzerlerinde herhangi bir oynama yapılmış bilgisayar görüntüleri ya da başka birşey deil. Artık dünya hükümetlerinin UFO'lar hakkındaki gerçekleri açıklamasının vakti geldi' dedi.

-> Mail Adresinizi verirseniz,
-> Konuyla alakasız yorum yaparsanız / Konuyla alakasız bir soru sorarsanız,
-> Amaçsız, içinde paylaşım olmayan, saçma konular açarsanız,
-> Üstüste mesaj yazarsanız ( Flood yapmakda denir),
-> Küfür ederseniz,
-> Konuyla alakasız bir başlık atarsanız,
-> Mesajınızın tamamını büyük harfler veya puntolar kullanarak yazarsanız,

Mesajınız SİLİNİR ayrıca siz BANLANIRSINIZ.

Resim

Tags: Dünyayı sarsan UFO görüntüleri Bu Konuyu Paylaş:
| More
Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak  

Anahtar Kelime Bot:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Konu Ismi: Dünyayı sarsan UFO görüntüleri Yazar:
||
Dünyayı sarsan UFO görüntüleri Full Indir Dünyayı sarsan UFO görüntüleri serdar ortaç Full Dinle Dünyayı sarsan UFO görüntüleri Yahşi Batı Full Izle Dünyayı sarsan UFO görüntüleri Download Dünyayı sarsan UFO görüntüleri Yükle Dünyayı sarsan UFO görüntüleri Free Download Dünyayı sarsan UFO görüntüleri online Dünyayı sarsan UFO görüntüleri kaspersky Dünyayı sarsan UFO görüntüleri ücretsiz indir Dünyayı sarsan UFO görüntüleri fragmani Dünyayı sarsan UFO görüntüleri Film Dünyayı sarsan UFO görüntüleri Müzik Dünyayı sarsan UFO görüntüleri e okul Dünyayı sarsan UFO görüntüleri Videolari Dünyayı sarsan UFO görüntüleri Resimleri Dünyayı sarsan UFO görüntüleri Dizileri Dünyayı sarsan UFO görüntüleri bilgisayar Dünyayı sarsan UFO görüntüleri radyolar Dünyayı sarsan UFO görüntüleri kanald Dünyayı sarsan UFO görüntüleri ne demek Dünyayı sarsan UFO görüntüleri sevimlinet.com Dünyayı sarsan UFO görüntüleri Programm yükle Dünyayı sarsan UFO görüntüleri facebook Dünyayı sarsan UFO görüntüleri Yardim Dünyayı sarsan UFO görüntüleri e-okul

Çar Mar 04, 2009 5:05 pm

Re: Dünyayı sarsan UFO görüntüleri

Bu Konuyu Paylaş:
| More
:D Bizim Mutfak Dolabı Yei Isık Veriyo Telde Samsung InnoV Oyle Bisi :D Onun Goruntusunu Farklı Renklere Ceviriyorum Isıkları Kapatıyorum Tıpatıp Ufo Oluyo ! Tıpatıp Yane İnanamassınız. :D

| More
Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak  

Çar Mar 04, 2009 11:23 pm

Bu Konuyu Paylaş:
| More
walla adamlar tencerenin fotosunu çekip bilgisayarda üzerinde bazı değişiklikler yapıo sonra ufo gördüm diye ortaya çıkıo :mrgreen: ama şölede bişe war mantıklı düşünürsek bizim bildiğimiz 9 gezegen war bunlardan sadece dünyadamı yaşam war acaba kim bilir daha kaç tane gezegen wardır?

| More
Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak  

Cum Mar 06, 2009 1:21 pm

Bu Konuyu Paylaş:
| More
Yuki Ben Bilim Adamlari Ne Derse Desin Bizden Baska Varliklar Oldugunu Biliyorum Yane Bu Kadar Yer Bizim Icin Yaratilmis Olamaz Bak Ben Boyle Bi Hikaye Uydurdum Kendimce Gezegenler Arasi Savas Olup Buyuk Bi Patlama Olmus Diyelim
Bizim Gezegenimiz Harici Dier Gezegenlerde Yasam Tukenmis Kiyamet Gunude Gelince Bizim Gezegenimizde Bir Savas Olucak Ve Patlama Olucak Sonrada Tum Evren Yok Olcak Bunu Ben Uydurdum Tabikide DogruDeil Ama Belki Benim Gibi Dusunenlerde Vardir..

| More
Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak  

Sal Mar 17, 2009 5:01 pm

Yönetici
Yönetici
Kullanıcı avatarı
Takım: Fenerbahçe

Bu Konuyu Paylaş:
| More
Black*SiLveRs. yazdı:
Yuki Ben Bilim Adamlari Ne Derse Desin Bizden Baska Varliklar Oldugunu Biliyorum Yane Bu Kadar Yer Bizim Icin Yaratilmis Olamaz Bak Ben Boyle Bi Hikaye Uydurdum Kendimce Gezegenler Arasi Savas Olup Buyuk Bi Patlama Olmus Diyelim
Bizim Gezegenimiz Harici Dier Gezegenlerde Yasam Tukenmis Kiyamet Gunude Gelince Bizim Gezegenimizde Bir Savas Olucak Ve Patlama Olucak Sonrada Tum Evren Yok Olcak Bunu Ben Uydurdum Tabikide DogruDeil Ama Belki Benim Gibi Dusunenlerde Vardir..

Aynen bu arkadaşa katılıyorum.Böyle varlıklar gerçekten olabilir.Neden sadece yaşayan insan ve hayvan olsun ki?

| More
Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak  

Cmt Mar 21, 2009 11:32 am

Bu Konuyu Paylaş:
| More
Eet Bizim Gibi Olmalarını Beklemeyın Belki Ruh Gibiler Biz Goremeyoruz Bilim Adamları İlla Yoktur Diyo Bazıları :S.

| More
Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak  

Çar Eyl 09, 2009 7:25 am

Bu Konuyu Paylaş:
| More
ufo .gören masun köylü :)

| More
Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak  

Cmt Tem 10, 2010 8:11 pm

Moderatör
Moderatör
Kullanıcı avatarı

Bu Konuyu Paylaş:
| More
işleri yok ingilizlerin yalan dolanla uraşıyorlar ;)

cαη уσυ ƒєєℓ мє ؟؟؟

ѕкуу ℓιƒє ƒσя νσ∂кα

| More
Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak  

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 8 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 1 saat

Kimler çevrimiçi

Kayıtlı kullanıcılar: Google [Bot], MSN [Bot], Yahoo [Bot]

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

Arama:
Git:  

SevimLiNet.Com Servisleri: Ana Sayfa - Haber - Chat - Radyo - IRC Chat Forum RSS - Son Konular - Hava Durumu - İl plaka numaraları - Merkez Bankası Döviz Kurları -

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
Bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız procyon@sevimlinet.com email adresine bildirebilirsiniz.
Dikkat: Bu site şikayet sitesi değildir, arızalı ürünleriniz ve diğer şikayetleriniz için bu email adresini kullanmayınız.
Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to procyon@sevimlinet.com