Sitemizden daha etkili faydalanabilmeniz iCin hemen Uye olun!

Sohbet, Arkadaşlık, Aşk, Sevgi ...

Türkçe English France Germany Italy Spain Suudi Arabi China Rusia Japan Greek Portugal

Oturum Aç |  Kayıt Ol

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 1 ileti ] 

Sal Tem 20, 2010 11:07 am

G.Saray beni alamazdı

Bu Konuyu Paylaş:
| More
“O dönemde teklif gelseydi de kabul etmezdim. Böylesine zorlu bir ligde oynamak için olgunlaşmanız gerekir.”

INSUA... Galatasaray’ın yaklaşık 5 yıl önce transfer etmek için çırpındığı ve uzun süre de gündeminde olan yıldız oyuncu. Ve kader Arjantinli’yi İstanbul yerine Bursa’ya getirdi. Yılların tecrübesi ilk kez Hürriyet’e konuştu.
Insua, Türkiye ve Bursaspor hakkında şunları söyledi:
“Türkiye’ye Arjantinli futbolcular geldi. Bunlardan en büyük örnek olarak Ariel Ortega’yı verebiliriz. Bence tam olarak olgunlaşmadan geldi. Uyum sorununu aşamayınca da başarısız gibi görüldü. Fenerbahçe’de oynayan Alex gibi 30’lu yaşlarda gelseydi şimdi hala Türkiye Ortega’yı konuşur olurdu.
Sitelerden okudum
Özellikle son dört yıldır menajerlerim aracılığı ile Türkiye’yi yakından takip ediyorum. Neden diye soracak olursanız, hep ismim Galatasaray başta olmak üzere bir çok takım ile yazıldı. Ancak bana ulaşan hiçbir teklif olmadı. Yalnızca internet sitelerinden bu haberleri okuduk. Zaten o dönemde bir teklif gelseydi de kabul etmezdim. Böylesine zorlu bir ligde oynamak için iyice olgunlaşmanız gerekir. Özellikle geçtiğimiz sezon başında Galatasaray ile görüştüğüm ve anlaşacağım yazıldı. Ama bana, menajerime veya oynadığım kulübe böyle bir teklif gelmedi. Yalnızca bu sezon Bursaspor’dan teklif aldım. Şampiyon bir takıma, Şampiyonlar Ligi’nde oynamak için geldim.”

Şampiyonluk için geldim

BURAYA ben de şampiyonluk görmek için geldim. Bursaspor tarihinde ilk kez şampiyonluk yaşamış ve ikincisini ben de görmek istiyorum. Ama bu sezon işimiz gerçekten çok zor. Süper Kupa’dan sonra Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası var. Bunların en az ikisinde en üstte olmak istiyoruz. Benim ülkemde olduğu gibi burada da büyük rekabet var. İstanbul takımları ile mücadele edeceğiz. Şampiyon takımı her takım yenmek ister ama buna elimizden geldiği kadar izin vermeyeceğiz.

Arjantin kupada başarısız

BENCE Arjantin bu Dünya Kupası’nda başarılı olamadı. Bunun nedenlerini araştırmak bana düşmez. Maradona’nın ilk başlarda çağırdığı 30 kişilik kadroda ben de vardım. Ancak geçirdiğim sakatlık nedeniyle daha sonra kadro belli bir sayıya inince çıkartıldım. Bu çok doğaldır.

Kaderimi belirleyecek

BURSASPOR’da göstereceğim performans kaderimi belirleyecek. Yeniden Arjantin Milli Takımı’na girmek için çaba göstereceğim. Öncelikle Bursaspor’un başarısı ve daha sonra da benim kariyerim gelir. Takımda Arjantinli oyuncuların olması benim için iyi oldu. Zaten ilk günden itibaren herkesle kaynaştık. Çok iyi bir ortam var. Bu güzelliği şampiyonlukla bütünleştirmek en büyük arzumuz.

Tags: G.Saray beni alamazdı Bu Konuyu Paylaş:
| More
Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak  

Anahtar Kelime Bot:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Konu Ismi: G.Saray beni alamazdı Yazar:
||
G.Saray beni alamazdı Full Indir G.Saray beni alamazdı serdar ortaç Full Dinle G.Saray beni alamazdı Yahşi Batı Full Izle G.Saray beni alamazdı Download G.Saray beni alamazdı Yükle G.Saray beni alamazdı Free Download G.Saray beni alamazdı online G.Saray beni alamazdı kaspersky G.Saray beni alamazdı ücretsiz indir G.Saray beni alamazdı fragmani G.Saray beni alamazdı Film G.Saray beni alamazdı Müzik G.Saray beni alamazdı e okul G.Saray beni alamazdı Videolari G.Saray beni alamazdı Resimleri G.Saray beni alamazdı Dizileri G.Saray beni alamazdı bilgisayar G.Saray beni alamazdı radyolar G.Saray beni alamazdı kanald G.Saray beni alamazdı ne demek G.Saray beni alamazdı sevimlinet.com G.Saray beni alamazdı Programm yükle G.Saray beni alamazdı facebook G.Saray beni alamazdı Yardim G.Saray beni alamazdı e-okul
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 1 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 1 saat

Kimler çevrimiçi

Kayıtlı kullanıcılar: Google [Bot], MSN [Bot], Yahoo [Bot]

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

Arama:
Git:  

SevimLiNet.Com Servisleri: Ana Sayfa - Haber - Chat - Radyo - IRC Chat Forum RSS - Son Konular - Hava Durumu - İl plaka numaraları - Merkez Bankası Döviz Kurları -

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
Bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız procyon@sevimlinet.com email adresine bildirebilirsiniz.
Dikkat: Bu site şikayet sitesi değildir, arızalı ürünleriniz ve diğer şikayetleriniz için bu email adresini kullanmayınız.
Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to procyon@sevimlinet.com