Sitemizden daha etkili faydalanabilmeniz iCin hemen Uye olun!

Sohbet, Arkadaşlık, Aşk, Sevgi ...

Türkçe English France Germany Italy Spain Suudi Arabi China Rusia Japan Greek Portugal

Oturum Aç |  Kayıt Ol

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 1 ileti ] 

Pts Tem 05, 2010 12:54 pm

Kemal'im - Brastikli İbrahim Sevindik (Atatürk Şiiri)

Bu Konuyu Paylaş:
| More
KEMAL`İM

Ülkemin adını gavur koydular
Şöyle etrafıma baktım şaştım,tanıyamadım
Karasakal,yeşil cüppe,başta sarık,alışamadım
Gel Kemal`im gel ülken arıyor seni
XXX
Bana öğretilen din;gönüldedir,haldedir
İnsan ayırmamalı,her yaratılan kardeştir
Şimdi bu benlik neden?Acep bilmem ne iştir
XXX
Dört kitabı bir tutmayan islam olamaz
Kul hakkıyla yola çıkan menzile varamaz
Cahil hoca emri ile hedef vurulmaz
XXX
Yüce Tanrım akıl vermiş,fikir vermiş,yön vermiş
Ol Yüce Kitabını oku diye göz vermiş
Kara Cahil bu günlerde diken gibi boy vermiş
XXX
Yeşil bayrak açmışlar kurtardığın vatanda
Küfrettiler adına toplanıp meydanlarda
Ölmeye hazırız biz bu vatan toprağında
XXX
Övmek yerine bir gün anlasaydık biz seni
Bin Kemal doğardı,aratmazdık biz seni
Yarın haykıracak elbet şu gençliğin hür sesi

İbrahim SEVİNDİK
Herkese Sevgiler

Tags: Kemal'im - Brastikli İbrahim Sevindik (Atatürk Şiiri) Bu Konuyu Paylaş:
| More
Başa Dön Sayfa başı
 Profile bak  

Anahtar Kelime Bot:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Konu Ismi: Kemal'im - Brastikli İbrahim Sevindik (Atatürk Şiiri) Yazar:
||
Kemal'im - Brastikli İbrahim Sevindik (Atatürk Şiiri) Full Indir Kemal'im - Brastikli İbrahim Sevindik (Atatürk Şiiri) serdar ortaç Full Dinle Kemal'im - Brastikli İbrahim Sevindik (Atatürk Şiiri) Yahşi Batı Full Izle Kemal'im - Brastikli İbrahim Sevindik (Atatürk Şiiri) Download Kemal'im - Brastikli İbrahim Sevindik (Atatürk Şiiri) Yükle Kemal'im - Brastikli İbrahim Sevindik (Atatürk Şiiri) Free Download Kemal'im - Brastikli İbrahim Sevindik (Atatürk Şiiri) online Kemal'im - Brastikli İbrahim Sevindik (Atatürk Şiiri) kaspersky Kemal'im - Brastikli İbrahim Sevindik (Atatürk Şiiri) ücretsiz indir Kemal'im - Brastikli İbrahim Sevindik (Atatürk Şiiri) fragmani Kemal'im - Brastikli İbrahim Sevindik (Atatürk Şiiri) Film Kemal'im - Brastikli İbrahim Sevindik (Atatürk Şiiri) Müzik Kemal'im - Brastikli İbrahim Sevindik (Atatürk Şiiri) e okul Kemal'im - Brastikli İbrahim Sevindik (Atatürk Şiiri) Videolari Kemal'im - Brastikli İbrahim Sevindik (Atatürk Şiiri) Resimleri Kemal'im - Brastikli İbrahim Sevindik (Atatürk Şiiri) Dizileri Kemal'im - Brastikli İbrahim Sevindik (Atatürk Şiiri) bilgisayar Kemal'im - Brastikli İbrahim Sevindik (Atatürk Şiiri) radyolar Kemal'im - Brastikli İbrahim Sevindik (Atatürk Şiiri) kanald Kemal'im - Brastikli İbrahim Sevindik (Atatürk Şiiri) ne demek Kemal'im - Brastikli İbrahim Sevindik (Atatürk Şiiri) sevimlinet.com Kemal'im - Brastikli İbrahim Sevindik (Atatürk Şiiri) Programm yükle Kemal'im - Brastikli İbrahim Sevindik (Atatürk Şiiri) facebook Kemal'im - Brastikli İbrahim Sevindik (Atatürk Şiiri) Yardim Kemal'im - Brastikli İbrahim Sevindik (Atatürk Şiiri) e-okul
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 1 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 1 saat

Kimler çevrimiçi

Kayıtlı kullanıcılar: Google [Bot], Yahoo [Bot]

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

Arama:
Git:  

SevimLiNet.Com Servisleri: Ana Sayfa - Haber - Chat - Radyo - IRC Chat Forum RSS - Son Konular - Hava Durumu - İl plaka numaraları - Merkez Bankası Döviz Kurları -

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
Bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız procyon@sevimlinet.com email adresine bildirebilirsiniz.
Dikkat: Bu site şikayet sitesi değildir, arızalı ürünleriniz ve diğer şikayetleriniz için bu email adresini kullanmayınız.
Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to procyon@sevimlinet.com